söndag, november 25, 2007

Stormat

eller visat dottern att man säger till när saker å ting är fel.

Myslördag, vi ser på tv4 lördagsfilm. En andra chans med Nicholas Cage. Reklam och nyheter. Det var en del konstiga brytningar. Vi satt och suckade. Filmen gjorde sig inte med reklamavbrott. Och sista brytningen mitt i slutmonologen. I själva filmens klimax. Så bröts det igen. Och filmen kom inte igen. Aftonbladet skriver om missen och Dagens Nyheter.

Nu är det tittarstorm. Jag har varit med och blåst. Blev faktiskt riktigt arg och skickade iväg ett mejl jag med. Lurad på kvällen sa tablådirektören, som själv blev drabbad. Samma som jag skrev i mejlet. En fortsättning på veckans tema med förseningar i trafik och annat elände. Information är viktig. Då kan man smälta mycket. Iallafall mycket mer än när man känner att andra vet, men inte man själv.

Hade stor lust att bojkotta tv4 efter detta, fast Tilde är bra och blir bara bättre och bättre. Mindre flams och mer och mer tyngd i henne. Och imorse fick vi ju äntligen lite information i söndagsmorgon. Nu har jag sett slutet på webben (tv4 sajt är lite väl rörig så det var varken lätt igår att hitta vart man ska skriva eller idag se information om när de skulle komma med uppföljning), men dottern väntar till kvällspasset. Tidiga visningen missade vi med och såg endast eftertexten. Retligt värre.

För övrigt var lördagen en dag med både elände och bra saker.

Dagens minus:
Pressobryggaren i tusen delar
Kaffe över hela köket
Glasbit i foten
In till stan och upptäcker att pengar och kort finns hemma
Filmavbrottet så klart!

Dagens plus:
Solen
Häftig måne som syntes på dagen, enormt stor
Mysig fika
Hittade en jättekul indisk matuvarubutik på Kammakargatan 40.
Söta små kärlekssamtal från G.
Hittat julklappar till nära å kära (jättesvårt att inte få prata om det)

Inga kommentarer: